Technisch oogheelkundig assistent (TOA)

Als TOA werk je in een oogartsenpraktijk onder de supervisie van een oogarts. Jij bent één van de eerste personen die de patiënt ziet. Je neemt de anamnese af, zorgt voor de administratieve voorbereiding en stuurt patiënten eventueel door naar de oogarts.

Als TOA heb je een eerstelijnsfunctie onder eindverantwoording van de oogarts. Je verzorgt zelfstandig spreekuren en je assisteert de oogarts in voorkomend geval bij kleine ingrepen. Je verricht zelfstandig aanvullende oogheelkundige onderzoeken, zoals het bepalen van de gezichtsscherpte. Je doet oogmetingen, gezichtsveldonderzoek en aanvullende testen.

Iets voor jou?                                                 
Ben je geduldig, nauwkeurig en geïnteresseerd in technische ontwikkelingen in de oogheelkunde? Ben je oplossingsgericht, communicatief vaardig en stressbestendig? Dan is de opleiding tot Technisch Oogheelkundig Assistent iets voor jou.

De opleiding

Duur: 4 jaar
Niveau: 4
BBL, werken en leren

Opleidingslocatie:
Dutch HealthTec Academy
St. Laurensdreef 22
3565 AK  Utrecht

Inschrijven
Wil je je inschrijven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Dutch HealthTec Academy, 
telefoonnummer 030 630 35 55. Of stuur een e-mail naar info@dhta.nl

Let op!
Het leerjaar start in september. Je inschrijving moet voor 1 oktober binnen zijn. Voor deze opleiding is een leerbedrijf verplicht. Zoek hier een geschikt leerbedrijf